INFO & EVENEMENTEN

Volgende bestuursvergadering ergens in Januari .

Vragen, problemen, voorstellen……!!

E- mail naar de voorzitter bonne.paul@telenet.be

KLEDIJ tijdens de wedstrijden.

Om misverstanden in de toekomst uit te sluiten.

heeft het bestuur besloten dat, met uitzondering van de NIDM ploeg en de spelers in het Keerbergs Verbond,

IEDEREEN de wedstrijden speelt in wit hemd met/zonder gilet.

------------------------

Beste biljartvrienden

De sponsoring is in orde gekomen en dit heeft tot gevolg dat er nieuwe badges gemaakt zijn voor het uniform.

ASBL heeft een nieuwe badge en ook van Van Moerkerke hebben we een nieuwe badge.

OP 20 EN 27 NOVEMBER 2022 van 10 tot 12 kunnen jullie met jullie kledij naar het lokaal komen en zal ik de nieuwe badges op het gilet of hemd stikken.

Breng daarom al jullie hemden en gilet mee.

Zij die zelf voor de vervanging van de emblemen kunnen zorgen zou ik willen vragen of zij kunnen doorgeven welke maat van hemd zijn hebben en hoeveel dan krijgen jullie de nodige nieuwe badges.

Gaat één van deze dagen niet dan kan er nog altijd afgesproken worden wanneer het wel in orde zou kunnen gebracht worden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en tot 20 of 27 november.

Marie Louise Sels

Enkele voetnoten (euh records) bij het BK 3-Banden Dames.

Jaimie Buelens brak meteen ook enkele Belgische records bij de dames.

Jaimie behaalde in Zoersel haar 7de Belgische titel

(2009-2014-2015-2016-2017-2018-2022) bij de dames en wordt daarmee mede recordhoudster aantal titels in België)

Jaimie zette ook haar eigen record van algemeen tornooi gemiddelde scherper naar 0,805

Meteen brak ze ook haar record van hoogste gemiddelde tijdens de BK Tornooi Finale zelf 1,421

En zette ze de hoogste reeks van dit BK op 7.

MAW een dame in bloedvorm

Uitslag van het WK dames 3B MT in Heerhugowaard NL.

Jaimie Buelens (BC Zevenbergen) heeft een mooie 8ste plaats weten te behalen en heeft tevens de hoogste reeks (9) van het tornooi weten te scoren.

Dikke proficiat gewenst.