ASBL, waar uw comfort onze trots is

Al jaar en dag zijn wij specialisten op het vlak van terrasoverkappingen, zonweringen, ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten en raamdecoratie. Een gevestigde waarde in Lint en omstreken, gekend om zijn expertise. Sinds eind 2021 zijn wij ook terug te vinden in onze nieuwe vestiging in Geel. U als klant komt voor ons op de eerste plaats en net daarom streven wij telkens naar de beste kwaliteit en uitstekende service.

Onze vakmannen zorgen bij elk project voor comfort, veiligheid en esthetiek. En dat op een energiebewuste manier en in samenwerking met Winsol, onze hoofdleverancier.

https://asbl-belgium.be/ 

Mijn naam is Ivo Andries, zaakvoerder van het Zakenkantoor Ivo Andries BV met meer dan 40 jaar ervaring op de verzekeringsmarkt. Ons kantoor telt vijf medewerkers: Luc, Ilse, Nico, Robbe en Ilse.

Bent u particulier, zelfstandige of ondernemer, bij ons kantoor vindt u de producten en de service voor al uw behoeften. Wij verlenen u een gepersonaliseerde service op maat met een deskundige verzekeringsconsulent die voor al uw vragen en verzekeringsproblemen de juiste oplossing aanbiedt.

Erkend verzekeringsmakelaar FSMA nr. 115153 A

Ondernemingsnummer 0629.952.246

Alle verzekeringen en alle bankverrichtingen 

https://www.andriesverzekeringen.be/ 

Garage Wuyts uit Beerzel bij Putte is uw betrouwbare Hyundai en Isuzu dealer. Bij garage Wuyts staan we garant voor een vriendelijk onthaal, deskundig advies en persoonlijke service. Kom een kijkje nemen in onze showroom en laat je verrassen door ons aanbod. 

Garage Wuyts | Berlaarbaan 10 - 2580 Beerzel | 015/75 61 27 | info@garagewuyts.com  

www.garagewuyts.com 

Over Zevenbergen

Sportcentrum Zevenbergen werd 50 jaar geleden opgericht als tennisclub en beantwoordde destijds aan de immense vraag naar tennisterreinen in de regio Lier. De club is door de jaren heen geëvolueerd naar een all-round sportcentrum waar het sportieve & een aangename sfeer hand in hand gaan. De toevoeging van 3 nagelnieuwe padelterreinen zetten deze ambitie kracht bij. In de lente van 2021 voegen we nog 3 padelterreinen toe om ons aanbod uit te breiden.

https://zevenbergensport.be/ 

Nieuwe outfit  BC Zevenbergen geborduurd door Van Slobbe.

Duurzame bedrukte relatiegeschenken

:83 jaar duurzame kwaliteit en verantwoordelijkheid: Van Slobbe, betrouwbare leverancier van promotieartikelen met ISO-certificeringen en accreditaties.

Escudostraat 38, Barendrecht NL 


AANNEMER   LCD MECHELEN

Bent u op zoek naar een aannemer die uw droomhuis van A tot Z bouwt of renoveert? BVBA LCD is de ideale partner

LCD Mechelen

Mechelsebaan 83

2570 Duffel 

0495 79 75 34