Welkom op de website van biljartclub ZEVENBERGEN.


Biljarten is meer dan alleen maar een spelletje. Het is een sport die strategie, precisie en concentratie vereist. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, biljarten biedt een uitdaging voor iedereen.

Bij BC Zevenbergen hebben we alles wat je nodig hebt om je biljartvaardigheden te verbeteren en te genieten van een gezellige avond uit. Onze club beschikt over 6 biljarttafels ( 4 kleine en 2 grote) en een gezellige bar waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje met vrienden.

Onze ervaren biljartspelers staan klaar om je te helpen je spel te verbeteren, ongeacht je niveau. Of je nu wilt leren hoe je je stoten kunt verbeteren of hoe je een betere strategie kunt ontwikkelen, onze spelersgroep, clubleden, zijn er om je te begeleiden.

Bij BC Zevenbergen organiseren we ook regelmatig biljarttoernooien en -competities. Of je nu wilt deelnemen aan een toernooi of gewoon wilt kijken naar de beste spelers in actie, je zult zeker genieten van de sfeer en de spanning.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar BC Zevenbergen te Lier en ontdek de opwindende wereld van biljarten. Of je nu wilt ontspannen met vrienden of je vaardigheden wilt verbeteren, wij hebben alles wat je nodig hebt om je biljartvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

en dit in een sfeer van sportiviteit, eerlijkheid,

collegialiteit en kameraadschap.

BC ZEVENBERGEN is gehuisvest in het sportcentrum Zevenbergen, Antwerpsesteenweg  nr. 493 te Lier.

tel.nr. 03/480.40.40

GPS coordinaten : Breedtegraad: 51.146402 | Lengtegraad: 4.533512


Wilt u lid worden van BC ZEVENBERGEN of wenst u meer informatie over de club.

Of spring eens binnen,we helpen u graag verder!

openingsuren biljartclub:

Dagelijks van 10.00 tot 24.00 u

Zondag van 10.00 tot 18.00 u


Lid van de Koninklijke Belgische Biljartbond 

Ploeg NIDM kan je live volgen:

Volgen op facebook


Garage Wuyts Beerzel